5 Simple Techniques For دیابت نوع اول
5 Simple Techniques For دیابت نوع اول
Blog Article
برای دفعه بعد که نظر می دهم نام، ایمیل و وب سایت من را در این مرورگر ذخیره کنید.
تشنگی زیاد، تکرر ادرار و کاهش وزن از جمله نشانههای دیابت تیپ دو است.
سیستم ایمنی ضعیف: علائم سیستم ایمنی بدن ضعیف و بیماری های محتمل
همچنین نوع ۱ بیشتر کودکان و نوجوانان را مبتلا میکند اما نوع ۲ همدتا در بزرگسالان ایجاد میشود.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
گرگرفتگی واحساس دائمی گرم بودن بدن به کدامیک ازنوع دیابت مربوط است
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
مقاومت به انسولین یا اختلال حساسیت به انسولین حالتی است که در آن تحمل انسولین در بدن فرد بالا رفته و اثر آن پایین میآید. در این حالت بدن به انسولین بیشتری نیاز پیدا میکند. با ایجاد مقاومت به انسولین، لوزالمعده انسولین بیشتری برای کنترل قند خون تولید میکند در نتیجه میزان انسولین در مبتلایان به دیابت تیپ ۲ بالاتر میرود.
درمان دیابت تیپ ۲ باعث میشود که بتوان میزان قند خون را کنترل نمود و ریسک عوارض دیابت را به حداقل رساند. در واقع در مواجهه با دیابت نوع دو بیشتر باید به فکر روشهای کنترل بیماری باشیم تا درمان، چراکه این بیماری درمان قطعی ندارد و صرفا با انتخاب سبک زندگی سالم و مصرف داروها میتوان بیماری را کنترل نمود.
بچه شما درشت باشد که زایمان شما را نیز با دردسر مواجه می کند.
دیابت نوع ۲ بدون درمان در جوانان نسبت به بزرگسالان سریعتر پیشرفت میکند.
کودکان مبتلا به دیابت باید غذای مناسب بخورند و همیشه تحت نظر باشند، افزایش شدید سطح قند خون می تواند باعث ایجاد عوارض جدی در اندام های کودک شود، به عنوان یک مراقب و مسئول مراقبت از کودکان، باید بدانید که کنترل نکردن سطح قند خون می تواند باعث مشکلات کلیوی و بیماری های چشمی در کودکان شود.
یکی از شایعترین نشانههای ابتلا به دیابت تیپ ۲، تکرر read more ادرار در طول روز و حتی شبها است. زمانی که میزان قند خون از حد طبیعی در مبتلایان به دیابت بیشتر میشود، کلیهها مجبورند که بیشتر کار کنند تا قند اضافی را دفع کنند.
دیابت نوع ۲ (دیابت بزرگسالان یا دیابت غیروابسته به انسولین)، یکی از شایعترین انواع دیابت بوده و حدود ۹۰ درصد بیماران دیابتی را تشکیل میدهد. برخلاف دیابت نوع ۱، بدن در زمان ابتلا به دیابت نوع ۲ انسولین تولید میکند؛ اما یا میزان انسولین تولید شده توسط پانکراس کافی نبوده و یا بدن نمیتواند از انسولین تولید شده، استفاده کند. زمانیکه انسولین کافی وجودنداشته باشد و یا بدن از انسولین استفاده نکند، گلوکز (قند) موجود در بدن، نمیتواند وارد سلولهای بدن شده و باعث جمع شدن گلوکز در بدن بشود و بدن را دچار مشکل و نارسایی نماید.